Marrakech & Ørkenen

Pakken Marrakech & Ørkenen kombinerer fire dage i Marrakech med tre dage syd for Atlasbjergene. I starter i det eventyrlige Marrakech, hvor I har mulighed for at opleve Souk'en, bazarene og komme på sightseeing.Efter to nætter fortsætter I til syd for Atlasbjergene.

På vejen til Ouarzazate vil I opleve mange skiftende scenerier og storslåede scenarier, og passere det højeste pas i Marokko på over 2000 m. På vejen gør vi et stop ved Ait Ben haddou, en kasbah fra det 13. århundrede. Herfra kører vi videre til Ouarzazate, en historiesk set vigtig by på grund af den geografiske placering. Det er byen mellem nord og syd, ørkenen og civilastionen og ligeledes mødes Draa-dalen og Dades-dalen her. Det har derfor været en vigtig by, for styringen af de gamle handelsruter, samt kontrol af passerende mennesker under kolonitiden. I dag bor her ca. 38.000 indbyggere, som er en god base for at komme ud og opleve de omkringliggende attraktioner.

Fra Ouarzazate går turen videre til et af turens absolutte højdepunkter - overnatningen i Saharas Ørken. På turen ned til ørkenen og tilbage vil vi komme forbi de tusinde kasbaher's dal også kaldet Kasbah Ruten. Rejsen slutter af med to nætter i Marrakech, hvor de sidste indkøb kan gøres før hjemrejsen.

  Dagsprogram:  
Dag 1: Danmark - Marrakech
Dag 2: Marrakech - Sightseeing 
Dag 3: Marrakech - Ait Benhaddou
Dag 4: Ouarzazate - Ørkenen
Dag 5: Ørkenen - Kasbahruten
Dag 6: Ouarzazate - Marrakech
Dag 7: Marrakech - På egen hånd
Dag 8: Marrakech - Danmark

Prisen inkluderer:
- Fly København til Marrakech t/r
- Transfer t/r fra lufthavnen i Marrakech
- 4 nætter i Marrakech, inkl. morgenmad
- Sightseeing i Marrakech
- 3 nætter/ Kasbahruten, inkl. halv pension
- Skatter, afgifter & rejsegarantibidrag

Fra pris 
Kun 8.650,-
Pr. person i delt dobbeltværelse

Address

  • Oplev de store kontraster mellem det pulserende arabiske byliv og den storslåede natur i Atlasbjergene og Saharaørkenen. Alt sammen på én og samme tur.

Contact

  • Fra pris 
    Kun 8.650,-

Navn

Email

Ønsker

Adresse

Telefon

Post nr.

By

Din rejse starter allerede her

Selected Tours ApS - Vermundsgade 38, 2. Sal - 2100 København Ø
CVR nr: 34 88 50 87 -  Tlf:  71 99 36 56 Alle dage mellem 10:00 - 17:00 - Døgnvagt: 26 18 93 91 - Garantifond nr. 2469
 Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Kontortider: Hverdage 10:00 - 16:00